nuff

Monday, 14 August 2017

AIDILFITRI 2017 DI JPNS

Jamuan raya Unit Akaun tahun ni  dibuat secara tertutup aje memandangkan sebelum puasa tu dah buat jamuan jugak dan dah jemput unit2 @ jiran2 terdekat. Almaklumlah bajet tahun ni kecik sikit..berjimat cermat memandangkan anak bulan nun jauh tak kelihatan lagi.

Sejuk mata memandang...Presentation tu kena mantap...sedap tak sedap tu lain kira. 
Dan seperti biasa haruslah didahului dengan sesi fotografi. Nanti kalau dah makan gincu dah hilang


Suka pic ni sebab nampak selim. Heater kat opis..kang bila sejuk2 suka peluk Kak Norishah.
Oii..tak habis2 touch up ke??

Last minit baru nak hias opis
Dan sampai hari ni pun dah habis Syawal masih belum bukak2...Nostalgialah sangat kan..
Jejaka2 di Unit Akaun yang sering silih berganti..tapi kuantiti tak lebih dari 3 orang..
Team Biru
Seksyen Hasil dan Amanah
Seksyen Vot
Seksyen Akaun Sekolah
Konsep pot luck jugak

Tempahan khas - Aku join kawan2 tempah laksa. Tak sempat nak masak apa2. 
Dan nasi beriani ditaja oleh Izan Ex-Akaun..Tq Izan...moga murah rezeki kamu...Amin...
Dan sedikit sumbangan kepada Azie atas pemergian adik tersayang pada 29 Ramadhan 1438H. Semoga arwah ditempatkan dikalangan mereka yang beriman dan beramal soleh. Aminnn...




Ni pulak sambutan hari raya peringkat jabatan

Pose wajib tiap2 tahun haruslah ditepi tangga


A part ot us
Kurang rasa kemeriahan sambutan hari raya tahun nie sebab semuanya diuruskan oleh katerer walaupun tahun ni special sikit sebab Timbalan Menteri Pendidikan II Yb Senator Datuk Chong Sin Woon turut hadir.





So, itu ajelah cerita Syawal tahun ini. Nampak nau kemalasan itu.