nuff

Wednesday, 17 May 2017

ALIF SYAHMI 7TH BIRTHDAY

Excited betul anak buah yang sorang  nie. Sebulan sebelum birthday dah asik duk mention pasal birthday dia. Pastu pandai pulak request nak buat 2 kali. Kat sekolah dan kat MCD...sebab katanya adik dia dulu pun buat kat MCD jugak.


Sempat jugak diajaknya kawan2 sekolah. Tapi ramai yang tak dapat datang sebab masa tu cuti panjang. 

 Kebetulan Mak Lang datang dari Melaka nak melawat Abah..Langkah kananlah..
 Parents classmate Syahmi
 Tetamu jauh...dari Melaka jugak










 Keriangan betul...katanya yang sebelah tu awek dia


 Macam biasa lepas makan...mesti ada gameskan
 Tapi kali nie tak best sangat. Dulu ada 2 staff Mcd yang duk handle games. Meriah sikit..
 Eh..lebarnya muka..dah macam burger bigmac
 Geng orang bujang
  Games lagi...nampak tak parents yang lagi excited
 Anak bujang tetiba demam pulak..Pastu boleh pulak tangan tersepit pintu. Terus spoil mood..
 Kakak dan abang yang berusaha keras bagi memastikan adik kesayangan berjaya menyelesaikan task

Ok,,your turn lambat lagi. Nanti kita buat kat rumah jelah.