nuff

Thursday, 12 January 2017

AUNI BATRISYA BIRTHDAY

Birthday my anak buah, Nur Auni Batrisya di Mcdonald Forest Height bulan November hari tu. 
 Cousin...time angin semua elok semua riang-ria je..Kalau angin tak elok asik nak bercakar. Tabah betul Nenek & Atuk duk melayan karenah korang hari2 kan.

Cousin jugak..Ni geng orang bujang. Tapi korum tak cukup ni. Ada yang dah kerja ...ada yg kat asrama..Tal balik pulak minggu ni




Happy Birthday Auni 


Pantang letak makanan...habis...Penat Mak Ngah duk mengorder..

Geng bapak2
Abang2 n Kakak kat Mcd nie boleh tahan sportingnya.Tapi faham2lah budak2 nie bila dah ramai2 nie. Huru-hara dibuatnya.
First game - Musical chair
Kesian Syira..walaupun menang..terpaksa rela mengalah ngan Birthday Girl. 
Sebab dia birthday girl..kita kasi dia menang. Kalau tak...bila kalah asik merajuk je..

Sama jugak dengan budak baju kuning nie..kalah je menangis. 
Last sekali abang n kakak MCD bagi belon pulak...Elok je semua duk beratur..Bagus abang n kakak duk melayan adik-adik. Mak2 n bapak2 dapat makan dan berborak dengan tenang kan..