nuff

Sunday, 29 November 2015

AWE YONG TAU FOO CONFIRM SEDAP

 
Akhirnya tercapai jugak hasrat di hati nak makan kat sini. Musim hujan2 nie nak makan benda yang panas2 dan berkuah. Ikutkan ni kali yang ke 3 datang baru dapat makan kat sini. First datang, kedai tutup. Kali ke 2 datang dah nak turun keta dah tetiba rebas (hujan manja2) pulak. Meja yang berbumbung semua dah full booked. En Suami memang pantang sikit bab hujan2 nie. Terus dia cakap makan kat tempat lain. Tertelan2 ailio akak...nasib tak mengandung..
Sedap sup dia..cukup rasa..
Tak sempat nak amik gambar banyak2 sebab anak2 dah tak sabar nak makan. Sos dia paling special sebab ada extra sos yang pedas berdengung katanya. So bila makan tak rasa muak...Podeh tapi sodap.. 
Sumber : FB Awe Yong Tau Foo Paroi Jaya

Sumber : FB Awe Yong Tau Foo Paroi Jaya  
 Sumber : FB Awe Yong Tau Foo Paroi Jaya
Sumber : FB Awe Yong Tau Foo Paroi Jaya
 Sumber : FB Awe Yong Tau Foo Paroi Jaya
Sumber : FB Awe Yong Tau Foo Paroi Jaya
  Sumber : FB Awe Yong Tau Foo Paroi Jaya
Sate dan mee rebus Singapore pun ada , tapi tak sempat nak test mee rebus sebab dah kekenyangan makan yong tau foo. Pstt..tapi sate pun sedap. Really recomended sebab gerai bersih..selesa..sedap mata memandang....dan ofkoslah sedap juga rasanya. Paling penting harga pun murah...berbaloi2...
LOKASI :-
PERSIARAN RAJAWALI OR
JALAN NURI
TAMAN PAROI JAYA
SEREMBAN
NEGERI SEMBILAN DARUL KHUSUS
 
LANDMARK:-
BERDEKATAN IJAN BURGER & NASI ARAB DAMSYIK CAW. PAROI JAYA & LEHA WORLD
 
WAKTU OPERASI :-
5.30PM - 12.00AM
(TUTUP ISNIN)
UNTUK INFORMASI TERKINI SILA LAH LIKE PAGE

Nak tahu maklumat lanjut, bolehlah like page di atas. Manalah tau sampai depan kedai tutup pulak kan. Owner dia selalu update dalam fb kedai buka ke tak. So, takdelah tertelan ailio macam akak...Selamat mencuba dan menjamu selera.
 
#Tak ada kena mengena @ bau2 bacang pun dengan owner. Benda sedap dan menarik saya suka share.