nuff

Friday, 9 October 2015

NEW IMAGE - BLOG KITA

Blog kita dah berwajah baru. Hari tu tergatal tangan, godek2 sana, godek2 sini terus semua hilang. Pastu terus stress nak edit2 semula. Sebenarnya akak nie rajin, tapi disebabkan line pun lembab sesangat..terus suruh adik Mastura Aziz makeover blog kita. Sebab kita tengok adik kita Cik Senyum blog dia dah cantik. So risik2lah kat dia.  Tengah2 malam duk berfb ngan adik tu suruh edit blog kita..Pastu pukul 3.00 pagi terjaga terus carik fon bukak blog...ha..ha...psiko sangat. Ingat magik kot...dalam sekelip mata blog boleh berubah. So kalau nak berjiinak2 nak berblogging boleh pergi jengok blog adik Mastura tu. Nak buat blog boleh, makeover pun boleh...sorilah dik..berkali2 adik nie duk edit blog kita sbb kita cerewet sikit. Sikit je kan. Pandai budak2 sekarang cari duit poket. Yalah zaman sekarang nie, semua budak2 dah pandai. Semuanya dihujung jari. Lainlah zaman aku belajar dulu. Gigih malam2 naik beskal pergi CC sebab nak buat assignment sambil berchatting...esok zaman anak2 aku belajar tak taulah pulak camner. Silap2 kelas pun tak yah pergi kot. Ehh..sambil baca tu jangan lupa klik Nuffnang kita tau.