nuff

Sunday, 6 September 2015

BIRTHDAY LAGI - JUL - SEPT 2015

Jamuan pertama selepas Ramadhan & Syawal. Alhamdulillah masih diizinkan dan diberikan kesempatan olehNYA untuk sama-sama meraikan sambutan hari lahir sahabat2 di Unit Akaun.
Kek Aiskrim Baskin Robbin katanya
Yang dirai, Pn Zanzalilah...amboi pose ..ala2 candid..tapi sempat membebel suruh snap cepat sikit sebab dah penat in action.
Pose mahal from my beloved CC, Pn Rohayati yang baru sahaja menyambut Anniversary yang ke 25 tahun. Semoga kekal bahagia hingga Jannah. Amin.....

Amboiii...geramnya







Terserlah keterujaanya



Biarlah gambar je yang berbicara

 Pn Blog in action
Semenjak 2 menjak nie, rajin org bujang masuk dapur buat air. Psstt....dia bujang lagi tau..
Bacaan doa dari En Omar
Terima kasih buat yang menyumbang


 

Setelah 3 tahun mendengar cerita keenakan air tangan Khaty...arkhirnya dapat merasa jugak gara2 sekeping gambar.

Kenapa muka tu ketat sangat. Lapar ye???


 
Alhamdulillah...terima kasih buat En Syahrizan yang berbesar hati belanja kami Nasi Beriani Maskan. Walauapapun niatnya, kita doakan yang baik2 aje. In Shaa Allah..Tak dapat nak membebel panjang2 sebab kepenatan dgn kerja2 rumah yang extra banyak hari ini gara2 renovation in progress dan kunjungan mesra dari ipar duai. Dah macam hari raya pulak gayanya. Will update later..