nuff

Friday, 19 June 2015

9 LAKES - PERSARAAN PN AZIZAH

Setelah hampir 2 minggu perancangan dan persiapan dibuat, akhirnya hari yang dinanti pun tiba. Majlis persaraan untuk Pn Azizah @ Kak Zah diadakan di 9 Lakes Restaurant, Taman Tasik Jaya. Kali ni tukar angin pulak sebab selalu buat kat hotel je. Sebenarnya dah lama duk tengok fb restoran nie mmg tertarik dengan hiasan dalaman & lokasinya yg strategik. Cuma makanan je belum rasa. So, memberanikan diri mencadangkan buat majlis kat sini. Nampaknya hasutanku pada Floor Manager @ Khaty akhirnya berjaya.  

Seawal jam 11 pagi ajk yang terlibat dah sampai sebab nak setup utk tayangan video and sound check.
 Masa ni kalut sikit sebab ada masalah sikit. Nasib ada kawan2 yang komited dengan tugas masing2. Aku pun komited jugak sebab ke hulur-hilir duk menangkap gambar. Kah...kah...senang betul kerja aku kali nie. Org lain dekat 2 minggu sibuk menguruskan majlis, aku pulak bercuti balik kg. Support dari jauh je...melalui wassap.



Penyanyi yg didatangkan khas, Mawi bersama managernya
Tema warna adalah hijau sebab empunya diri yang diraikan mmg minat kaler tu. Thats why kami berbaju hijau pada hari kejadian.



Mmg busy sangat FM nie...sok kalau nak buat apa2 majlis boleh lantik beliau sebagai FM lagik.
Diiringi alunan muzik paluan kompang, akhirnya yang diraikan pun tiba.

Thanks Cik Zaidah sudi hadir
Jemputan khas
Jemputan khas jugak, org tu belum turun dari motor berlari2 diaorg pergi sambut.
 Ucapan dari yang diraikan. Berjaya mengawal emosi...dah hujung2 sikit baru sedih.




 

 Bersara atas sebab ingin menumpukan perhatian kepada suami dan anak2. So kami datangkan khas En Suami sebagai kejutan buat beliau.
Tetiba2 masa nie mata masuk habuk, tapi tak seteruk FM kat belakang tu yg beria mengosok mata. Mungkin banyak benar habuk yg masuk dalam mata beliau.
 
Thanks kepada yang menyumbangkan kek. Memang sodap..

Mehlah kita menjamu selera.




Ayam goreng berempah
Rendang daging minang...memang terbaik
Ikan bawal bersambal




Menikmati makanan sambil diringi nyanyian dari Mawi. Katanya album bakal keluar tak lama lagi. So kalo nak minta autograf, baik mintak sekarang.
Kalo Izan tak ada Mawi tak boleh nyanyi. Thanks Izan..jaga sound. Irama dan lagu mmg tak dapat dipisahkan..kan..kan..

 










Malas nak komen panjang2 sbb korang nak tengok gambar je kan.Terima kasih khas buat semua yang sudi hadir memeriahkan lagi majlis tersebut. Mintak maaf atas segala kekurangan dan ketidakselesaan pada majlis tesebut. And special thanks buat kawan2 yang bersusah-payah dari awal untuk memastikan majlis berjalan dengan lancar. Korang memang awesome.