nuff

Friday, 22 May 2015

MAKAN2 LAGI - MEI & JUN BIRTHDAY

Akhirnya hari yang di nanti telah pun tiba..Memang rasa agak terkilanlah sebab salah seorang sahabat yang sama2 plan untuk majlis nie tak dapat join sekali. Tapi walauapapun kami disini tak lupakan Ida. Kuatkan semangat, semoga cepat sembuh dan yang paling penting kena yakin awak akan pulih seperti sediakala. Kami di sini  rindukan awak...Iskh...teremo pulak....

Kali nie giliran Seksyen Vot jadi tuan rumah..so pakat sikit2 nak masak apa. Masing2 nak tunjuk skill memasak...lega rasanya. So, aku decide nak masak yg senang2 jelah..Ngelat sangat nie...

Red Velvet pilihan kali nie 
Roti Jala Kak Norishah
Air tangan CT Khaty
 Nasi Beriani Kak Roha
Dalca Kak Roha jugak
 Lain dari yang lain..donut sambal
Rendang Tok special dari Linda
Air tangan Khaty. Aku tukang potong2...dia tukang kacau2..pastu berkali2 puji diri sendiri sedap sangat nie... Lempang muka baru tau..

Kek karamel trademark Kak Norishah
Air tangan Pn Belog. Buat Agar-agar Pandan Santan...sekali pewarna hijau habis...Pink je yg ado...sweet sangat nie..matching ngan baju..
Selepas 5 bulan bercuti, kembali beraksi..kekalkan momentum Ummi Alish..
 Itu mama kita tau..



 When Siti Khatijah meets Khatijah

Zue...kenapa garang sangat nie..


Amik gambar banyak2 ngan Kak Zah..tak lama lagi nak pencen










 Happy Birthday To Us..





Terima kasih kepada semua yang terlibat dan yang menyumbang makanan pada jamuan kali nie..will be another jamuan sebelum bulan Ramadhan. In shaa Allah...