nuff

Thursday, 22 May 2014

36th BIRTHDAY

Firstly..terima kasih atas ucapan dan doa yg kawan2 dan keluarga titipkan untuk aku sempena ulangtahun ke 26 36 aku. Really appreciated that..Tapi anak2 aku yg sejak dari awal Mei asik citer pasal birthday aku, lupa nak wish kt aku gara2 sibuk. Sibuk duk entertain sepupu2 dia yg datang. Alolo...sedihnya ibu...En Suami macam biasalah mana boleh lupa birthday aku. Tapi En Suami ckp takde surpriselah, sebab dia tak beli apa2 lagi untuk aku, takut aku tak suka. Nak handbeg kan?? Saya dh baca dlm blog awak. Alamak...laki aku follow ke blog aku. Dia mmg tau aku baru berjinak2 berblogging nie. Tapi bila dia mintak add blog, aku tak bagi. So nanti kita keluar pergi beli hadiah, pastu terus g celebrate.. Tetiba teringat pulak dulu2 time study, dia bawak aku pg makan. Tetiba dtg sorang mamat nie bawak kek konon2 nak surprisekan aku dtg hantar kek. Aku pun sukalah...tapi takdelah surprise sangat kot sbb dr jauh aku mmg dh kenal mamat tu. Kawan En Suami juga..Anyway, love it very much sbb selalu susah2kan diri nak menggembirakan aku. Thanks sayang...

Sambut kat tempat biasa, Resipi Rahsia...malas nak pergi jauh2 sbb esok anak nak sekolah. 

 Order..jangan tak order 
 1 slice je kek..Hubby srh amik sebijik ..aku tak nak. 





 Budak yg memanjang lapar je..
 Birthday girl punya..Girl??


Seram aku tengok dia makan. Tak kenyang2..

Hari Isnin keluar lagi utk misi mencari hadiah untuk diri sendiri. Org yg cerewet macam aku nie...2,3 pusing pun belum tentu berkenaan. Aiman sampai membebel2. En Suami & Syira dh pg tempat lain. Belajar2lah teman ibu, esok kena teman isteri macam nielah penatnya bang...Kesimpulannya misi gagal kerana belum bertemu apa yang diingini. Tapi anak2 yg sibuk nk beli barang. Nak mengelakkan ada yg tunjuk perasaan, aku suruh diaorg amik gambar apa yg diaorg utk besday nanti. So, inilah hasilnya...  

Tapi hari2 duk tanya bila nak belikan. Semalam Syira request belikan hadiah dia masa birthday abang.. Amboi advance 2 bulan nampak. Hadiah ibu pun belum beli tau.