nuff

Monday, 14 April 2014

36th BIRTHDAY- 14th April 2014

Alhamdulillah...hujan mencurah2 sejak akhir2 nie. Kadang panas... kadang hujan. Kesihatan pun tak menentu. Aku pun baru baik dr demam. Anak buah Irfan dh seminggu warded belum keluar2 lagi. Tup..tup... semalam adik dia Syahmi pulak yg warded gara2 demam panas. Kesian kakak ipar aku yg seminggu lebih duk berkampung kt hospital. Nasib warded kt KPJ...selesalah sikit. Balik keja tadi Aiman pulak mengadu demam. Selang sejam Syira pulak yang demam. Syira kalo demam aku risau banyak..sebab dia pernah kena tarik@sawan masa demam panas kecik2 dulu. So, aku sangat berhati2 kalo dia demam.

Hari nie pulak birthday En Suami. Dah janji nak pegi makan kat luar. Tapi tengok keadaan anak2...rasa mcm nk postponed je. Tapi Aiman ngan Syira pulak beria ajak keluar. Syira dari minggu lepas dh mention kt aku 14hb birthday ayah. Dia belum beli hadiah lagi. Macam2la ko nie dik. Padahal ko lah yg selalu duk bergaduh ngan ayah. Asik berebut remote tv. Sanggup bangun pagi semata2 nak tengok tv. Sebab bila ayah dh pegang remote..mmg org lain x de canlah nk tgk channel lain. Bagi anak2 makan ubat..terus keluar makan. Kata masing2 demam..tapi selera tajam je aku tengok.

 Agak2 ada tak macam orang demam

Ikutkan En Suami suruh masak kat rumah je. Iskh...malasla pulak, sebab aku dh niat nk blja En Suami makan kt luar je, senang. Lagipun hari bekerja nie penat sikit. Ok..marilah kita makan kat luar. Cepat pergi..cepat balik. Lagipun nak memantau demam anak2 nie. Risaulah pulak kan.

Luv this card very much..Sweet, comel dan yang paling penting murah jek...:)


Jam besday tahun lepas. Tahun nie nak handbeg je..ha..ha..Bagi hint awal2.. 
 Suami makin slim..isteri makin gebu..
Beli kek 1 slice je tahun nie. Selalu beli besar tak habis sebab taste masing2 berbeza2. Yang ni memang favourite besday boy..Boy??? Macam tak sesuai je..yg makan memang 1 slice je..tapi yg tapau berslice2..hu..hu..Ayat biasa En Suami setiap kali birthday...saya tak nak apa2..kehadiran awak dalam hidup saya adalah hadiah yang sangat bernilai dan berharga buat saya. Cukuplah kasih dan sayang awak pada saya...Ye..saya tahu awak..saya dh boleh agak skrip awak tiap2 tahun memang macam tu. Tapi tak sampai hati la pulak sebab bila time besday aku...aku mintak macam2. Rasa kejam la pulak. So tak nak nampak kejam sangat aku beli jugak hadiah yg aku rasa dia memang perlu dan akan pakai.

To my soulmate, Happy 36th birthday...Semoga dikurniakan rezeki yang banyak lagi halal, iman yang benar, kesihatan yang baik, ilmu yang bermanafaat dan dipanjangkan umur utk kita bersama2 melayari bahtera rumahtangga dan sama2 mendidik buah cinta dan buah hati kita. Insyaallah...as always..LUV U KETAT2....