nuff

Saturday, 15 March 2014

JAMUAN PERPISAHAN

Minggu nie busy sikit aje. Keje belum start banyak lagi. Sok dh start buat kursus, confirmlah banyak claim yg aku kena settlekan. Macam tahun lepas, nak muntah rasanya nak menghabiskan keje yg ada. Minggu nie minggu makan2 . Sempena meraikan pertukaran Pn Azliza Alwi, pegawai eksekutif Unit Kewangan. Bertukar pun bukannya jauh. Penempatan masih lagi di jabatan tapi ditempatkan di unit lain. Sempena meraikan beliau, jamuan telah diadakan di Royale Bintang, Seremban. Paham2lah kt Seremban nie bukannya banyak benor hotel yg ada. 

First round



Tak sempat nak amik gambar dh sebab aku sibuk makan. Ofismate pun sibuk makan sebab kat opis takut nak makan dan minum banyak2 sebab air takde. Seksa rasanya bila air takde nie. Second jamuan kiatorg buat kt opis je. Bukan jamuan sangat..lebih kpd minum petang. Saja suka-suka aje..

My bos n Pn Azliza

Good luck Pn Azliza di tempat yg baru dan secara peribadinya walaupun aku bukan bekerja dibwh seliaan beliau, tp rasa sedih jugakla. Terasa kehilangan itu...Seriusly...